From The Inside Out

Sumtin beautiful sometime does not come naturally though.. Sumtimes we have make sumtin from the inside out. Hari ya ku n kwn ada ikut @ tgk org polah rehearsal utk Bintang Kecil 2009 n oso how do they make it. Well, ku mok share gmbr nya. I wish u all can feel da way i feel it. It's amazing 4 me. ^^



Test Lighthing


Cuba teka ne aku? Hehe~

Barisan Kombo RTM Kuching





Finalis-finalis utk BK2009. Yang di atas sebelah kiri dari Kedah tp lupa namanya. Atas sebelah kanan dari Keningau Sabah. Yang guna gaun kaler merah putih dari Pitas, Sabah. Suma cdak walau masih lagi kecil, tp suara KAW-KAW!. Saya harap yg baju kuning tu menang tp dpt no.3. Bolehlaa... Hehe..
Lastly, nak ucap tahniah kepada yg dpt no 1. Sebenarnya, saya juga hepi sebab yg bergaun merah tu menang. Bcoz sebelum saya balik, saya ada pesan kat dia. "Abg esk takda kat sini sokong adik, tp abg sokong adik n tgk adik kat tv. Gud luck n slamay maju jaya pada adik" Saya nak shake hand dia, tp dia cium plak tangan saya. Rasa terharu jugak la. Hehe... Da next day saya kol adik saya, dia ckp yg bgaun merah nie menang. Happy la.. haha~ CONGRATZ!

BINTANG KECIL 2009 (BEHIND THE SCENE)